Activiteiten deze week

Week of May 3rd
Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday
Mon 3 May 2021 Tue 4 May 2021 Wed 5 May 2021 Thu 6 May 2021 Fri 7 May 2021 Sat 8 May 2021 Sun 9 May 2021

De maandkalender vind je hier.

Vanwege de lockdown hebben we tot 19 januari geen centrale vieringen. Zoomen past niet zo goed bij ons, omdat kerkzijn vooral gaat om familie zijn en meer is dan kijken naar een dienst. Daarom willen we iedereen stimuleren om zondagmiddag bij elkaar thuis samen te komen in je kleine groepje.

Heb je nog geen groepje? Elk huishouden mag 2 andere volwassenen uitnodigen! Vraag even rond of gooi het in de buurtkerk-app. Als je niemand kunt vinden, mail of app dan even naar Corine. Lukt het niet om op zondagmiddag af te spreken, dan kun je ook een ander moment kiezen. Wij zetten elke week een kleine overdenking online waar je over kunt doorpraten.

Ouders krijgen apart bericht over de kinderkerk. Die is (als het lukt) bij de leiding thuis.

Liturgie avondmaal 3 januari 2020

Dit is een liturgie die je thuis kunt gebruiken. Het is anders dan we gewend zijn. We hebben deze viering overgenomen van Huis van Vrede. De gebeden komen uit de Anglicaanse kerk.

Wijs één voorlezer aan die de teksten leest. De vetgedrukte teksten mag je met elkaar hardop lezen.

Deze week vieren we samen het avondmaal, om te beseffen dat we één zijn in Christus en dat ook in 2021 we afhankelijk zijn van Hem. Je kunt het afsluiten met het eten van de gewone avondmaaltijd, dat moet je zelf met elkaar bepalen!

Continue reading “Liturgie avondmaal 3 januari 2020”

Zondag 27 december – De zoon van God in een voederbak

Dit is een liturgie voor een viering thuis, in kleine groepjes. We hebben de tekst voor een deel overgenomen van Huis van Vrede. De gebeden komen uit de anglicaanse kerk. We vonden dit een mooie manier om samen te vieren, in een tijd dat er geen diensten zijn.

Tip: print het uit als dat kan. Van papier word je rustiger dan van een scherm.

Een fijne dienst gewenst!

Boxes everywhere…and the messy Nativity – thatdamn.blog
Continue reading “Zondag 27 december – De zoon van God in een voederbak”